TONY'S PIZZA AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 873 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tony's Pizza Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

6 apr 2024 om 8:26 Pizza always delivered hot, cheesy and crunchy and when you order extra toppings, you get EXTRA toppings. 5 stars
20 mrt 2024 om 22:26 Heerlijk, en super snel bezorgd.
15 mrt 2024 om 23:25 Snelle bezorging. Ik bestelde spare ribs. Er werd te veel saus op de ribs gedaan dan in lekker vind. Ook zat er erg veel vet op het vlees.
7 mrt 2024 om 9:30 De app gaf aan dat het eerder er zou zijn dan het uiteindelijk was. De pizza voelde niet warm meer aan, eerder lauw tot koud. Ik had veel extra toppings betaald maar die waren enorm magertjes. Garnalen bleken mini garnalen te zijn en enkel 5 stukjes
24 feb 2024 om 23:01 Slightly longer delivery than usual but driver was super polite and pizzas were still great, always super satisfied, great value for money
24 feb 2024 om 13:08 Zeer tevreden!
23 feb 2024 om 9:32 Koud aangekomen
8 feb 2024 om 21:49 Waardeloos. Ik heb 90 min op twee stokbroodjes met mozzarella moeten wachten. Ik kreeg niet eens een belletje dat het wat drukker was of waarom ik zolang moest wachten. Eindstand was het ook niet te vreten!
30 jan 2024 om 4:32 Perfect
31 dec 2023 om 11:04 Best takeaway pizza place ive found so far. Tasty pizzas, delivered hot
15 dec 2023 om 6:08 Finally a pizza place that does more than 5x olives on a pizza when you order olives. Delivered hot, nice and crunchy on the bottom and generous amount of toppings. Will br ordering again.
9 nov 2023 om 7:53 Mijn pizza werd op de aangegeven tijd bezirgd in de stromende regen. Een vriendenlijke man die mij eet smakelijk en een prettige avond toewenste. Gekozen voor de 30 cm pizza was heel warm en lekker.